Fose Septice

Fosa septica este o alternativa la fosele clasice si este foarte fiabila.Daca v-ati saturat ca la fiecare luna sa chemati vidanja, noi suntem alternativa cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra. Materialul din care e confectionata fosa septica este polipropilena, material foarte rezistent la schimbari climatice si la anhidride sulfuroase si alte substante chimice. Materialul are o buna rezistenta la caldura resitand pana la 170 C.


Citeste mai mult

Separatoare Grasimi

Separatoarele de grasimi din polipropilena sunt obligatorii in restaurante, hoteluri, pensiuni, dar pot fi utilizate si in gospodarii. Ele se monteaza sub chiuveta ocupand foarte putin spatiu datorita dimensiunilor si greutatii reduse. Sunt compuse din polipropilena un meterial ecologic ce rezista cel mai bine la eroziune fiind extrem de tare. Se utilizeaza in Germania.


Citeste mai mult

Butoaie Vin Tuica Varza

Butoiul are incorporat robinet, indicator de nivel la cerere si separator drojdie.Butoiul poate fi de mai multe dimensiuni intre 50-500 litri. In comparatie cu fibra de sticla este mult mai rezistenta stiindu-se ca fibra de sticla este mult mai rezistenta stiindu-se ca fibra de sticla este casanta si se macina in timp si avand un riscul de a ne expune la toxicitatea fibrei de sticla prin consumarea vinului din butoi.


Citeste mai mult
012

Sudura Polipropilena (sudura plastic)

Cu o califiracare in domeniu si o experiente de 5 ani in industria din Germania firma noastra ofera o varietate in servicii si o calitate in raport cu pretul foarte buna.

Oferim reparatie a produsul avariat cat si mentenanta sau orice fel de solutie la problema dumneavoastra.

Acest tip de sudura in plastic este recomandata atat pentru instalatiile sanitare din baie si bucatarie, cat si pentru cele de incalzire, deoarece pe langa siguranta si buna functionalitate in exploatare, prelungeste cu mult durata de viata a acestora. De asemenea, are rezistenta ridicata la coroziunea chimica, iar fitingurile nu  reduc diametrul tevii lipirea in plastic fiind des utilizata.

Polipropilena este recomandata mai ales in cazul traseelor ingropate in pardoseala. In situatia unei montari aparente, conductele din polipropilena ce au un aspect masiv, mai ales in zonele de imbinare, prezinta un dezavantaj estetic. Temperatura minima pentru montarea conductelor din polipropilena este de +5 grade C, tinand cont de sudarea in plastic. Nu trebuie lucrat la temperaturi mai scazute deoarece in acest caz, conditiile pentru efectuarea unor imbinari de calitate se asigura destul de greu. Pe intreaga perioada a montajului si a transportului se recomanda ca elementele sistemului din material plastic sa fie ferite de socuri, lovituri si de alte modalitati de deteriorare mecanica.

Tevile din polipropilena folosite la instalatiile de incalzire trebuie sa aiba insertie de fibra compozita ce are rol atat in preluarea dilatarilor, cat si de bariera impotriva difuziei oxigenului activ ce se dezvolta in sistem. Pentru imbinarile cu filet este necesar sa se utilizeze fitinguri cu filet. Taierea fileturilor in cazul elementelor din material plastic este interzisa. Fileturile se etanseaza cu banda din teflon sau cu chituri speciale de etansare. In cazul in care tevile sunt rigide, este necesara utilizarea fitingurilor precum: coturi, teuri, reductii. Montarea acestui tip de tevi se face cu usurinta, principiul de imbinare fiind polifuziunea executata cu o trusa speciala prin intermediul careia se realizeaza o sudura perfect omogena si sigura.

Contact

Telefon:  0766 844 608

               0728 504 199

               0771 593 989

Email : ecoplastgal@gmail.com
Web : www.ecoplastgal.ro

social