Barci pescuit si agrement executate din polietilena (PE-HWU)

Executam barci din polipropilena/polietilena de agrement sau pescuit. Clientul poate alege dimensiunile barcii si grosimea materialului pentru nevoile acestuia. Putem executa barci de agrement pe baza unui proiect dat de acesta fiind posibila si executia barcii dupa acesta.

Pretul variaza in fucntie de grosimea/complexitatea si dimensiunile ambarcatiunii. Cu brio se poate vedea in galeria de mai jos imagini cu barca speciala de pescuit pe dunare.

De ce polipropilena ?

In comparatie cu fibra de stilca, aluminiu sau lemnul, polipropilena este un material foarte usor (pluteste deasupra apei) foarte rezistent la impact, se transporta usor, se repara usor, poti patrunde cu parca in locuri greu accesibile.

De ce polietilena?

Placile de polietilena sunt de mai mutle culori, albe, neagre, verde si sunt protejate contra razelor UV datorita unor aditivi suplimentari de carbon negru pe care materialul le contine, acest aditiv contribuie la rezistenta materialului, la razelele UV, fiind protejat de efectele daunatoare ale acestuia. Materialul poate fi utilizat si rezista cu brio la temperaturi de (-50 grade +80 grade)

Galerie foto