Hote pentru sisteme aerisire

Executam hote si trasee de aerisire in incaperi industriale. Executam hote de aerisire ce sunt montante pe cuvele (bazinele ) cu substante chimice. Reparatii hote pentru aerisire din industria galvanizarii folosind polipropilena, polietilena pvc, pvdf etc.

Sunt folosite in incaperile cu poluator chimici, in incaperi slab aerisite, in spatii subterane greu accesibile la aerisire in industrii.

Avantajul materialului din care sunt facute hotele (polipropilena):

  • Se pot curata usor;
  • Nu ruginesc sau oxideaza;
  • Durata de viata indelungata in comparatie cu inox sau alte materiale.
  • Rezistenta chimica foarte buna
  • Rezistenta superioara la fisurare si impact

Sunt cu structura homopolimer si alfa cristalina de culoare gri lucioase pe ambele fete realizate prin presare. Datorita structurii alfa cristalina mai fina si mai stabila a placilor PP, toate proprietatile importante ale placilor PP standard sunt imbunatatite rezistenta la impact superior si rigiditate marita.

Pentru fabricarea hotelor folosim si placi din polipropilena (PP/C) care au in compozitia lor lanturi de monomeri din etilena si pot fi folosita intre -20 si 80 grade Celsius, gama de temperaturi difera fata de placile din (PP/H) standard care se folosesc intre 0 si 100 grade Celsius.  Datorita monomerilor de etilena pe care ii contin, placile PP/C sunt mai elastice si un sunt la fel de casante la temperaturi scazute ca si placile PP/H standard.