Fose septice imhoff-model Ecoplast

Sunt fabricate si agreate ca ministatii de epurare cu tratare biologica in conformitate cu directiva art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 referitoare la regimul produselor si serviciilor ce pun viata si mediul in pericol.

Apa reziduala evacuata respecta standardele si normele impuse de UE pentru protectia mediului.

Fosele septice IMHOFF fabricate de firma noastra au o rezistenta si durabilitate sporita la ingropat in comparatie cu alte fose septice, neexistand riscul scurgerilor neprevazute, materialul rezistand in orice tip de sol (nisipos, noroios), neexistand pericolul degradarii materialului.

Fosele septice IMHOFF fabricate de ECO PLAST GALVANO SRL sunt realizate din polipropilena cu calitati mecanice si chimice performante, stiindu-se ca acest material se foloseste in industria galvanizarii, rezistand cu succes la substante precum cromul si diferiti acizi foarte puternici la care alte materiale ca fibra de sticla nu ar rezista.

De ce recomandam fosele septice IMHOFF realizate de noi ?

Ele corespund prevederilor mai sus mentionate, sanatatea muncii, protectia mediului si datorita materialului din polipropilena ce inlocuieste inoxul cu brio in industria galvanizarii.