Vidanjare si date tehnice

Fosele septice fabricate de noi se vidajeaza foarte rar la un interval de 1 – 3 ani. Apa reziduala rezultata in urma tratarii cu bioactivatori poate fi folosita la udatul gradinii fara nici un risc de contaminare.

Rezistenta fosei septice IMHOFF fabricata de firma noastra consta in materialul din plastic alimentar anume polipropilena cu performante net superioare din toate punctele de vedere in comparatie cu celelalte materiale.

Se poate monta fara amenajari deosebite in orice sol cu stabilitate chiar si in zone mlastionase avand o foarte buna rezistenta la presiunea solului la trafic pietonal in cazulul unui cutremr sau la variatii de temperatura.

Datorita materialului din care este fabricat are o rezistenta la agentii chimici si nu exista pericolul coroziunii sau degradarii materialului.

Nu necesita accesorii electrice astfel incat consumul de energie este zero.

Durata de viata este indelungata iar preturile foselor fabricate de firma noastra au un pret avantajos in raport cu calitatea.

Tabelul cu preturi al foselor septice se adreseaza si firmelor de constructii si instalatii cu o oferta minima fara transport a fosei daca depaseste zona Bucuresti sau jud. Ilfov.

Pentru a veni in ajutorul personelor fizice acordam asistenta tehnica gratuita la montarea fosei septice dar si ajutam la achizitonarea chitului de montaj la un pret favorabil clientului nostru.

Durata de viata a materialului mai exact polipropilena este fabricata in germania este de 50 de ani conferind fosei septice o durata de utilizare foarte mare iar calitatea fata de alte materiale care se mai fabrica fose septice este cu mult superioara. Acest material fiind special conceput pentru a rezista cu brio la substantechimice si corozive aceasta fiind un material agreeat si la contactul cu alimentele.

Produsul finit este garantata de certificatul de conformitate al materialului din care este fabricat.

Calitate fabricarea si rezistenta foselor septice ecologice produse de Eco Plast Galvano Srl difera in raport cu perioada de garantie mentionata in preturile foselor septice prin durata de viata minim de 50 ani a produsului. Este recomandata folosirea bioactivatorilor.

Pentru cei ce nu vor a folosi bioactivatori recomandam folosirea pompei cu tocator.

Pompa se monteaza pe un suport special construit.

Pretul unei fose cu suport pompa cu tocator este de 400 lei mai mare si nu include in pret pompa.